Wetteren

Pikaflor

https://pikaflor.be/

Heule

The brewsociety

The Brew Society is een brouwersgemeenschap voor bierbezielers. In The Brew Society brouwen we naar hartenlust bier. Onze meester-brouwer en zijn team kunnen een ervaring van meer dan 100 jaar voorleggen. Die kennis van zaken proef je in onze verleidelijke Martha en in onze ondeugende Zeven Zonden die in onze brouwzaal op artisanale wijze het leven zien. We doen ons eigen ding en in onze society van brouwers en fijnproevers wordt er volop geëxperimenteerd met smaken en schuimkragen van pils tot zuur bier.

www.thebrewsociety.beGavere

Brewfever

Two brothers with a shared passion for craft beer and music, that's us !


We combine the richness and tradition of our Belgian beer culture with new ingredients and techniques to create innovative and tasty craft beers. So, with BrewFever we encourage you to discover and enjoy the richness of craft beer and music.

www.brewfever.be

Anzegem

Het Verzet

Wij zijn small town boys met de ambitie in ons beroep te excelleren. We komen uit arbeiders- en middenklasse-gezinnen en zijn dus geen fils à papa. Een vermogen hebben we niet meegekregen van onze ouders, gelukkig wel iets veel belangrijker wat we niet kunnen verliezen: Beroepsfierheid.Gewapend met onze skills en goesting banen we ons een weg door het Belgisch bierlandschap, waar we 'den hoop' niet willen vullen maar willen opvallen en een meerwaarde betekenen door origineel en uitdagend uit de hoek te komen.Een van onze missies is de bierstijl van onze regio -Oud Bruin- terug glans te geven en op de wereldkaart te zetten. Want voor ons is dit de mooiste bierstijl die er bestaat.

Gent

Stroombrouwers

Stroom is a small, independent brewery based in Gent, Belgium. We are a Belgian-American outfit with a progressive mentality towards brewing. Our goal is to elevate your beer tasting experience. We bring together American craft, Belgian tradition, art, innovation and community. You'll find some part of all of those in every beer we make.

www.stroombrouwers.be

Wetteren

Stien bier

De Stien bieren vinden hun roots terug diep in de Wetterse grond. Liefde voor het bier vloeit door de aders van de familie en als eerbetoon aan zijn grootvader brouwde Paul Weymeersch het biertje Stien. De Stien bieren zijn bieren gebrouwen met passie en een focus op klassieke ambacht. Elk ingrediënt is nauwkeurig gekozen en komt zoveel mogelijk uit de streek resulterend in heerlijke en verantwoorde bieren.

stien-bier.be/

Ename

HopsaSam

Deze Enaamse brouwer presenteert dit jaar de Nonniversaire en de Stouten Blackie. De Nonniversaire won al verschillende internationale Beer Challenges en de Stouten Blackie won vorig jaar nog goud op de Brussel Beer Challenge. Lijkt ons dus meer dan het proeven waard 😋!!

www.hopsasam.beer


Zandberg

Bovenkassei

Brouwerij Bovenkassei is gelegen te zandbergen ! hier zal men zandbergen nieuw leven inblazen met onze lekkere Craft Beers waarvan de eerste een blonde tripel zal zijn 8.5% met een kruidige en complexe smaak .sante en tot binnenkort .

https://www.facebook.com/brouwerijbovenkassei/

Gent

Brouwbar

In Brouwbar brouwen we bieren met Gents karakter: rebels en tegelijk geworteld in de Belgische biercultuur. Kom onze kraakverse creaties proeven tussen de ketels waarin ze gebrouwen zijn.Van een sprankelende saison tot een krachtige hopbom, laat je verrassen door onze wisselende tap.