Zottegem

De Hoevebrouwers

Als bio-ingenieur gespecialiseerd in voedingsprocessen en beide gepassioneerd door bier was de stap snel gemaakt om eigen recepten te ontwikkelen. Wat begonnen is in 2001 als hobby in onze keuken is uitgegroeid tot commercialisatie van onze bieren sinds 2006. Naast onze eigen recepten, creëren we eveneens unieke recepten met onze proefinstallatie voor verenigingen en bedrijven. Kom gerust langs in onze winkel/proeflokaal op woensdagavond of zaterdagmorgen. Schol of Spets zoals we in Zottegem zeggen.

www.dehoevebrouwers.be

Gavere

Hedonis


Ronse

Keun


Gavere

Oosteke Brouwers

Moen

Alvinne

Deerlijk

Klootzakske


Kluisbergen

Kluiz

Brouwerij Kluiz bevindt zich in Anseroeul, een klein groen dorpje aan de voet van de Kluisberg in België. Ze ontleent haar naam aan het woord Kluizenaar. Volgens de legende zou Liedericq, de eerste graaf van Vlaanderen en stichter van de steden Rijsel en Brugge, hier geboren zijn. Veel plaatsen verwijzen nog steeds naar hem.

Het hoogste punt van de Berg ligt 141 meter boven het zeeniveau en wordt omringd door overvloedige fauna en natuur. Veel toeristen komen hier met hun familie vertoeven. Van hier vertrekken verschillende wandelingen die soms Wallonië, soms Vlaanderen doorkruisen.

De vele bronnen van de Berg geven kwaliteitsvol grondwater, rijk aan mineralen en kalk. Onmisbare ingrediënten voor het maken van de Kluiz.

www.kluiz.be

Gent

Dok Brewing Company

Ename

HopsaSam


Anzegem

't Verzet